Bocvana

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Bocvana

Nekretnina za prodaju u Bocvani

Bocvana je kopnena zemlja u južnoj Africi. Graniči s Južnom Afrikom na jugu, Namibijom na zapadu i sjeverom, sa Zimbabveom na sjeveroistoku.

Bocvana ima dva grada koji imaju naziv "grad": glavni grad Gaborone, važno središte za rudarstvo, a osobito rudarstvo dijamanata i Francistown.

Ako ste zainteresirani za nekretnine za prodaju u Bocvani analizirat ćemo tržište nekretnina u zemlji.

Tržište stambenih nekretnina u Bocvani i dalje u velikoj mjeri zaostaje, ali čini se da nudi potencijal, ogroman rast. Ne postoje službeni podaci o broju nekretnina za prodaju u Bocvani i njihovim cijenama te iz tog razloga nije lako analizirati tržište, čak i ako stručnjaci za nekretnine izjavljuju da cijene nekretnina za prodaju u Bocvani imaju nastavio rasti u posljednjih nekoliko godina.

 

Najbolje i najzanimljivije nekretnine za prodaju u Bocvani su Gaborone i Francistown. Ova izjava je podržana nedavnim istraživanjem koje je proveo Centar za financijsku isplativost stambenog fonda u kojem se vidi da čak i stambene nekretnine koje se nalaze izvan centra grada nude prinos od oko 5,5%.

 

Posljednjih godina Bocvana se smatra najatraktivnijom investicijskom destinacijom u Africi, jer se Bocvana smatra jednom od najslobodnijih afričkih gospodarstava i zato što vladini propisi potiču rast i otvorenost za trgovinu i strana ulaganja.

Vlada Bocvane aktivno traži strane investicije i rado će prodati zemljište i nekretnine za prodaju strancima.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 27300

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Bocvana, Gaborone, Gaborone, Gaborone

Reserved negotiation
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

85471 m²
poljoprivredno zemljište na prodaju
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB